ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Ο Τζόε πεθαίνει;»: Πως αντέδρασε το Twitter στην εμφάνιση του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ

«Ο Τζόε πεθαίνει;»: Πως αντέδρασε το Twitter στην εμφάνιση του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ

Το ενδιαφέρον των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μονοπώλησε τα τελευταία 24ωρα ο… βήχας του Τζο Μπάιντεν, σε σημείο που να εμφανίζεται εντελώς αδύναμος και οποιαδήποτε περίπτωση ανίκανος να ασκήσει διοίκηση.

Η υγεία του 78χρονου επικεφαλής των Δημοκρατικών, είναι ένα καυτό θέμα που απασχόλησε τους χρήστες των social media εδώ και μερικές ημέρες.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, το γραφείο του Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι ο διαφαινόμενος νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, έσπασε τον αστράγαλο ενώ έπαιζε με τον σκύλο του.

Παράλληλα, χτες, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ομιλίας του, ο Τζο Μπάιντεν παραδέχτηκε ότι είχε «λίγο κρυολόγημα» όταν οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρατήρησαν πως είχε βήχα και η φωνή του δεν ακουγόταν όπως συνήθως.

«Σας ευχαριστώ, έχω λίγο κρύωμα, λυπάμαι, αλλά κοιτάξτε, τα καταφέραμε, το κάναμε, χωρίς πλάκα» δήλωσε ο Μπάιντεν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη στους υποστηρικτές.

«Είναι τρομερό. Φαίνεται κουρασμένος και άρρωστος, βήχει επανειλημμένα και πρέπει να καθαρίσει το λαιμό του», ανέφερε ο δημοσιογράφος της Daily Wire, Ράιαν Σαβέρντα.

​«Γιατί ο Μπάιντεν συνεχώς βήχει κατά τη διάρκεια της ομιλίας; Κορονοϊός? Πού είναι η μάσκα;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης. «Ο Μπάιντεν έβηχε όλη την ώρα. Φαίνεται ότι πεθαίνει, τόσο αδύναμος “ηγέτης”. Ο Τζο δεν θα είναι ποτέ πρόεδρος μου », έγραψε ένας χρήστης.

https://twitter.com/DerrikFerguson/status/1338940321800073217

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DrSmith_18/status/1338644039512584194

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.