ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν καταθέτει τα όπλα ο Ν.Τραμπ! – CNN: «Θα φύγει από τον Λευκό Οίκο μόνο αν τον αναγκάσουν»

Δεν καταθέτει τα όπλα ο Ν.Τραμπ! – CNN: «Θα φύγει από τον Λευκό Οίκο μόνο αν τον αναγκάσουν»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν φαίνεται διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα.

Ο Τραμπ έχει προχωρήσει τον τελευταίο καιρό σε καταγγελίες για νοθεία στις αμερικανικές εκλογές, καθώς όπως χαρακτηριστικά έχει πει «δεν γίνεται ο Μπάιντεν να πήρε 80 εκατομμύρια ψήφους», δηλαδή 15 εκατομμύρια περισσότερους από τον Μπάρακ Ομπάμα.

Ο Τραμπ είχε πάρει 63 εκατομμύρια ψήφους όταν κέρδισε τις εκλογές όμως έχασε (;) τις φετινές προεδρικές παίρνοντας 74 εκατομμύρια ψήφους.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πολλές αναφορές για νοθεία, χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι τα όσα έγιναν με τις επιστολικές ψήφους, εκεί που ψήφισαν… μέχρι και νεκροί.

Την ίδια ώρα δημοσίευμα του CNN υποστηρίζει πως ο Τραμπ φέρεται να δηλώνει στους στενούς συνεργάτες του πως δεν σκοπεύει να φύγει από τον Λευκό Οίκο.

«Ο Τραμπ εκμυστηρεύθηκε σε ορισμένους συμβούλους του πως θα αρνηθεί να φύγει από τον Λευκό Οίκο κατά την ορκωμοσία, ενώ θα το πράξει μόνο αν τον αναγκάσουν να περάσει το κατώφλι του», γράφει το δημοσίευμα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα εξέλθει του Οβάλ Γραφείου

Όπως αναφέρουν ωστόσο τα αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Ντόναλντ Τραμπ θα εγκαταλείψει το Οβάλ Γραφείο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και, μάλιστα, πιθανότατα αυτό θα συμβεί ίσως και πολύ πριν από την 20ή Ιανουαρίου και την ημέρα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου.

«Θα φύγει. Απλώς, αντιδρά» αναφέρει, σύμφωνα με το CNN, κάποιος από τους συμβούλους του.

Από τον Λευκό Οίκο δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο αναφορικά με το δημοσίευμα και τις δηλώσεις Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να αναφέρουμε ότι οι αρκετοί ηγέτες άλλων χωρών πήραν τηλέφωνο τον Τραμπ και του δήλωσαν πως οι εκλογές της 3 Νοεμβρίου ήταν «οι πιο βρώμικες εκλογές που έχουμε δει ποτέ.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.