ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Λ.Γκράχαμ που «πούλησε» τον Ν.Τραμπ: «Είσαι προδότης»

ΗΠΑ: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Λ.Γκράχαμ που «πούλησε» τον Ν.Τραμπ: «Είσαι προδότης»

Έντονες αποδοκιμασίες από δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον κατά του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του και αποκαλώντας τον «προδότη», γιατί πρόδωσε τον Ν.Τραμπ.

Αιτία η στάση του κατά την επιβεβαίωση της ψήφου των εκλεκτόρων από το αμερικανικό Κογκρέσο, καθώς ο ίδιος δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να υποστηρίξει καμία ένσταση κατά του Τ,Μπάιντεν».

«Αρκετά, μέχρι εδώ», είχε δηλώσει ο Γκράχαμ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι να μην με υπολογίζετε», δήλωσε λέγοντας πως «Η νοθεία στις εκλογές δεν αποδείχθηκε και είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με Μπάιντεν… αρχηγό»!

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στους ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους με αποτέλεσμα όσοι το αντιλήφθηκαν στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον να τον αποδοκιμάσουν, φωνάζοντάς τον «προδότη» και ξεφτιλίζοντάς τον.

https://twitter.com/disclosetv/status/1347617772281466880


Πρόκειται για πρωτοφανείς καταστάσεις στις ΗΠΑ που βιώνουν τον απόλυτο διχασμό μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και τα αμφισβητούμενα αποτελέσματα που οδηγούν στον Λευκό Οίκο, εκτός απροόπτου, τον γηραιό Τ.Μπάιντεν στις 20 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.