ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Και Πάρκινσον ο Τ.Μπάιντεν; Δεν μπορεί να βάλει ούτε το στιλό στην τσέπη του! (βίντεο)

Και Πάρκινσον ο Τ.Μπάιντεν; Δεν μπορεί να βάλει ούτε το στιλό στην τσέπη του! (βίντεο)

Άλλο ένα ανησυχητικό βίντεο που αφορά την υγεία του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς εκτός από άνοια ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται πως πιθανόν αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα που μοιάζουν με τα πρώτα στάδια της νόσου Πάρκινσον.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε χθεσινή υπογραφή τεσσάρων προεδρικών διαταγμάτων σχετικά με τις φυλετικές διακρίσεις, όταν τελείωσε την πρώτη υπογραφή προσπάθησε να βάλει το στιλό στην τσέπη του όμως για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούσε, με το χέρι του να φαίνεται σαν αν έχει «κολλήσει» σε μία επαναλαμβανόμενη κίνηση.

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες πολλών δευτερολέπτων ο Μπάιντεν γελάει αμήχανα κι αρχίζει και μουρμουράει κάποια ασυνάρτητα λόγια προτού προσπαθήσει εκ νέου. Τελικά μετά από υπόδειξη του προσωπικού του έβαλε το στιλό στην τσέπη του παντελονιού του!

Το βίντεο έχει προκαλέσει ανησυχία σε εκατομμύρια Αμερικανούς που βλέπουν τον πρόεδρό τους να μην μπορεί πλέον να εκτελέσει απλές ενέργειες, με τις φήμες για την κακή πνευματική του κατάσταση να φουντώνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.