ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Πούτιν: Υπέγραψε νόμο για την επέκταση της συνθήκης START για πέντε χρόνια

Β.Πούτιν: Υπέγραψε νόμο για την επέκταση της συνθήκης START για πέντε χρόνια

O Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή, έγγραφο που προβλέπει την επέκταση της συνθήκης New START για πέντε ακόμη χρόνια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική δήλωση του Κρεμλίνου: «Ο πρόεδρος υπέγραψε τον ομοσπονδιακό νόμο» για την επέκταση της Συνθήκης μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για μέτρα για την περαιτέρω μείωση και τον περιορισμό των επιθετικών όπλων, η οποία είχε θεσπιστεί στις 8 Απριλίου 2010.

Μάλιστα, ο νόμος για την επικύρωση της παράτασης της συνθήκης, που υπογράφηκε από τον Πούτιν, θα τεθεί σε ισχύ την ημέρα της επίσημης έκδοσής του, όπως πρόσθεσε το Κρεμλίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η New START ικανοποιεί τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας, επιτρέπει τη διατήρηση της προβλεπόμενων πλαισίων στις στρατηγικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών και θα συμβάλει επίσης στην ανάπτυξη της διαδικασίας του πυρηνικού αφοπλισμού, καταλήγει το Κρεμλίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.