ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάρκους Ζέντερ: Θα είναι ο διάδοχος της Μέρκελ; – Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να ντύνεται… Μέρλιν Μονρόε!

Μάρκους Ζέντερ: Θα είναι ο διάδοχος της Μέρκελ; – Στον ελεύθερο χρόνο του,  του αρέσει να ντύνεται…  Μέρλιν Μονρόε!

Ο Μάρκους Ζέντερ είναι ένας από τους υποψηφίους για τη διαδοχή της σιδηράς καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο τιμόνι του κόμματός της, CDU και του αρέσει να μεταμφιέζεται και να ντύνεται Μέρλιν Μονρόε.

Ο Μάρκους Ζέντερ ήταν ο παρουσιαστής του σόου «Fastnacht in Franken» (Καρναβάλι της Φραγκονίας), που μεταδίδεται ζωντανά από το 1987 και είναι η πιο επιτυχημένη μετάδοση στην βαυαρική τηλεόραση. Το πάρτι που ακολουθεί το δημοφιλές σόου αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για την κοσμική ζωή της Γερμανίας, καθώς παρίστανται σε αυτό τουλάχιστον 700 καλεσμένοι από τον κόσμο της πολιτική, των επιχειρήσεων και του θεάματος.

Ο Ζέντερ μεταμορφώνεται και περπατά στο κόκκινο χαλί του συνεδριακού κέντρου Mainfrankensäle, όπου γίνεται το πάρτι, κάθε φορά ως άλλος χαρακτήρας,ενώ προτιμά ιδιαίτερα να μεταμφιέζεται σε Μέρλιν Μονρόε.

Ήταν το 2013, όταν έφτασε στο πάρτι ντυμένος Μέρλιν Μονρόε με κατάλευκο φόρεμα, φτερά μποα στην ίδια απόχρωση και ξανθιά περούκα, έχοντας την χαρακτηριστική ελιά της σταρ ζωγραφισμένη στο μάγουλο. «Η Μέριλιν είναι φιγούρα λατρείας και ίσως είμαι κι εγώ», είχε δηλώσει σχετικά με την μεταμφίεσή του.

Ο Μάρκους Ζέντερ ηγείται στις δημοσκοπήσεις στη Γερμανία έναντι του Αρμιν Λάσετ, με το 44% των Γερμανών να θεωρούν τον αρχηγό της CSU καταλληλότερο για το χρίσμα της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του νέου Deutschlandtrend, που παρουσιάστηκε από το πρώτο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης ARD, το 72% των ψηφοφόρων της Χριστιανικής Ένωσης προτιμά ως υποψήφιο καγκελάριο τον κ. Ζέντερ, έναντι του 15% που επιλέγει τον Λάσετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.