ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βρέθηκαν αποκλίσεις στον έλεγχο των ψήφων της Αριζόνα κατά 17,5%! – Μπορεί να μην την έχει κερδίσει ο Τ.Μπάιντεν

Βρέθηκαν αποκλίσεις στον έλεγχο των ψήφων της Αριζόνα κατά 17,5%! – Μπορεί να μην την έχει κερδίσει ο Τ.Μπάιντεν

Ο συνεχιζόμενος έλεγχος των ψηφισάντων στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα αποκάλυψε «σημαντικές αποκλίσεις» στον αριθμό των ψήφων έναντι του υποτιθέμενου αριθμού των ψηφοδελτίων που έπρεπε να υπάρχει.

Ο πολιτικός αναλυτής Boris Epshteyn προσθέτει ότι οι αποκλίσεις μπορεί να είναι τόσο υψηλές όσο το 17,5%, και είναι πιθανόν ότι ο Joe Biden ΔΕΝ κέρδισε την Αριζόνα.

Ο Πρόεδρος της Γερουσίας της Αριζόνα έστειλε πρόσφατα μια επιστολή στο συμβούλιο εποπτών της κομητείας Maricopa, περιγράφοντας τα σημαντικά ζητήματα που ανακαλύφθηκαν ήδη στον έλεγχο και προσφέροντας να τα διευθετήσει χωρίς πρόσθετες κλήσεις ή υποχρεωτικές ενέργειες.

“Παλέτα πέντε, παρτίδα 2976, σύνολο της απόδειξης 200, πραγματικό σύνολο 165. Λείπουν 35 ψηφοδέλτια εκ της παρτίδος.” Πρόσθεσε, «35 εκ των 100 είναι 17,5%. 10 εκ των 200 είναι 5%. ”

«Ξέρετε πόσο σοκαριστικό είναι αυτό; Η διαφορά 17,5% σε μια παρτίδα είναι απίστευτο. Πρόσθεσε, «Σε μιαν έχουν 18 περισσότερα από ό, τι θα έπρεπε να είναι, πράγμα που είναι μια διαφορά 9%. Και πάλι, εάν θέλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις εκλογές σε αυτήν τη χώρα, πώς μπορούμε να είμαστε εντάξει με διαφορές διψήφιου ποσοστού; Είναι απολύτως απαράδεκτο, οτιδήποτε πάνω από ένα μικρό κλάσμα του ποσοστού είναι απαράδεκτο, παρεμπιπτόντως, απαράδεκτο σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών. ”

Ο Ephsteyn εξήγησε ότι έχουν αφαιρεθεί αρκετές βάσεις δεδομένων που έχουν κληθεί για το σκοπό του ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων αρχείων που περιέχουν τα αποτελέσματα των εκλογών και πώς μετρήθηκαν. «Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι βάσεις δεδομένων αφαιρέθηκαν μόλις τον Μάρτιο, ακριβώς πριν από την παράδοση τους και ενώ υπόκειντο σε κλήτευση. Αυτή είναι η εγκληματική δράση. ”

«Γνωρίζουμε τώρα γιατί το συμβούλιο εποπτών της κομητείας Maricopa αγωνίζεται τόσο πολύ για την κλήτευση, γιατί επενέβη ο Perkins Coie, γιατί οι δημοκράτες σπρώχνουν πίσω, γιατί τα ΜΜΕ βρἴσκονται σε πανικό», εξήγησε, «Επειδή το κρύβουν αυτο. Κρύβουν την καταστροφή στην οποία χειρίστηκαν αυτές τις εκλογές και πιθανότατα το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν κέρδισε την Αριζόνα. ”

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter Maricopa Arizona Audit (Έλεγχος της Κομητείας Αριζόνα), που ελέγχεται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αριζόνα Ken Bennett, επιβεβαίωσε τις αποκλήσεις και τη σημασία τους. “Εκτακτο: Καθώς ανοίγουμε κουτιά ψηφοδελτίων που παραδίδονται από την Maricopa County, ανακαλύπτουμε σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ του αριθμού των ψηφοδελτίων και των αναφορών παρτίδος που περιλαμβάνονται στα κουτιά.”

https://twitter.com/ArizonaAudit/status/1392888273631068164

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.