Ξεκάθαρος ο Β.Πούτιν: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»!

Ξεκάθαρος ο Β.Πούτιν: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»!

Ξεκάθαρο μήνυμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας πως οι ίδιοι οι πολίτες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την αναγκαιότητα αυτών των εμβολίων.

Σημείωσε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με αυτό το θέμα, συμπεριλαμβανομένης της θέσπισης υποχρεωτικού εμβολιασμού για ολόκληρο τον πληθυσμό ή για εργαζόμενους σε ορισμένους κλάδους που έρχονται σε επαφή με μεγάλο αριθμό ατόμων λόγω της εργασίας τους, για παράδειγμα, εκείνοι που εργάζονται στη βιομηχανία λιανικής, τροφοδοσίας, μεταφοράς, ιατρικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών ιδρυμάτων και ούτω καθεξής.

«Κατά τη γνώμη μου, είναι αντιπαραγωγικό και περιττό να εισαχθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί», δήλωσε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους. Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν αυτή την αναγκαιότητα από μόνοι τους, και να κατανοήσουν ότι χωρίς εμβολιασμό μπορεί να αντιμετωπίσουν έναν πολύ σοβαρό και ακόμη και θανατηφόρο κίνδυνο», ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι.

Ο Πούτιν δήλωσε σίγουρος για την αξιοπιστία και την ασφάλεια των ρωσικών εμβολίων κορωνοϊού δηλώνοντας πως πιστεύει ότι η χώρα έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για τον εμβολιασμό.

«Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά και να απευθύνω έκκληση σε όλους τους πολίτες μας: σκεφτείτε προσεκτικά, λάβετε υπόψη ότι το ρωσικό εμβόλιο -η πρακτική έχει ήδη αποδείξει ότι εκατομμύρια [άνθρωποι] το έχουν χρησιμοποιήσει- είναι σήμερα το πιο αξιόπιστο και το ασφαλέστερο» είπε ο Πούτιν.

«Όλες οι προϋποθέσεις για τον εμβολιασμό έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας», σημείωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.