ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Αθήνα αύριο ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας – Με ποιους θα συναντηθεί

Στην Αθήνα αύριο ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας – Με ποιους θα συναντηθεί

Στο πλαίσιο της αναζήτησης νέων συμμάχων, η ελληνική κυβέρνηση επιδίωξε να αναθερμάνει και να εντατικοποιήσει τους διαύλους επικοινωνίας με το Νέο Δελχί.

Η Ινδία άλλωστε, εκτός από την μεγαλύτερη δημοκρατία του πλανήτη είναι και μια μεγάλη οικονομική δύναμη και τα οφέλη από την ενίσχυση της ελληνοινδικης συνεργασίας θα μπορούσαν να είναι βαρύνουσας σημασίας.

Έπειτα από προσπάθειες μηνών και αφού η προηγούμενη επίσκεψη του στην Αθήνα -είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2020- αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας έρχεται τελικά στην Ελλάδα αύριο Σάββατο.

Ο Subrahmanyam Jaishankar θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια θα έχει συνομιλίες με τον Νίκο Δένδια για θέματα διμερούς και κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι εξελίξεις στην Ανατολική μεσογειο και στη νότια Ασία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Ινδού ομολόγου του.

Αύριο το απόγευμα, ο Subrahmanyam Jaishankar θα παραβρεθεί στα αποκαλυπτήρια προτομής του Μαχάτμα Γκάντι η οποία θα τοποθετηθεί στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, κοντά στο άγαλμα του Τρούμαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.