ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λουξεμβούργο: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρωθυπουργός Ξαβιέ Μπετέλ – Κόλλησε κορωνοϊό ενώ είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Λουξεμβούργο: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρωθυπουργός Ξαβιέ Μπετέλ – Κόλλησε κορωνοϊό ενώ είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ τέθηκε σήμερα υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο, «για προληπτικούς λόγους», προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, μία εβδομάδα αφότου διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, σύμφωνα με ένα ανακοινωθέν της κυβέρνησης.

Ο 48χρονος επικεφαλής της κυβέρνησης του Λουξεμβούργου είχε ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου μια περίοδο απομόνωσης 10 ημερών, λιγότερο από 48 ώρες μετά τη Σύνοδο της ΕΕ στις Βρυξέλλες, όπου είχε συναντηθεί με άλλους ηγέτες της ΕΕ. Τότε, ο Μπετέλ είχε εκδηλώσει ήπια συμπτώματα (πυρετό, κεφαλαλγία).

Κανένας άλλος συμμετέχοντας δεν είχε θεωρηθεί “επαφή”, τα μέτρα ατομικής προστασίας είχαν τηρηθεί, είχε αναφέρει η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου.

Ο Ξαβιέ Μπετέλ είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στις 6 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.