ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ακραίες δηλώσεις από τον Λ.Γκράχαμ: Εύχεται τη δολοφονία του Β.Πούτιν

«Δεν ζητάω να εισβάλλουμε στην Ρωσία, αλλά να τον βγάλουν από τη μέση οι Ρώσοι»

Ακραίες δηλώσεις από τον Λ.Γκράχαμ: Εύχεται τη δολοφονία του Β.Πούτιν

Αδιανόητες δηλώσεις έκανε ο Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι εύχεται τη δολοφονία του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν!

«Ελπίζω να βγει γρήγορα από τη μέση, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο», είπε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη ο Γερουσιαστής Γκράχαμ και επέμεινε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου. «Δεν με ενδιαφέρει πώς θα βγει από τη μέση… Θέλω απλά να συμβεί. Ναι, μπορείτε να το καταγράψετε», ανέφερε όταν του έγινε ερώτηση για το αν επιμένει ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο πρόεδρος Πούτιν.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα έπρεπε να δολοφονηθεί, ο ίδιος απάντησε με χαρακτηριστική…ανετότητα:

«Ναι, μπορείτε να το καταγράψετε. Δεν ζητάω να εισβάλλουμε στην Ρωσία ούτε να στείλουμε στρατό στην Ουκρανία. Ζητάω από τον ρωσικό λαό να ξεσηκωθεί και να τον ανατρέψει».

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε κάνει και προ λίγων ημερών παρόμοιες δηλώσεις, καθώς μιλώντας τότε στο FoxNews είχε πει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο μόνος τρόπος με τον οποίο τελειώνει αυτό είναι να βγάλει κάποιος στη Ρωσία αυτόν τον τύπο από τη μέση. Θα προσφέρει στη χώρα του – και στον κόσμο – μια μεγάλη υπηρεσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.