Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Αμερικανός γερουσιαστής απειλεί την Ινδία με κυρώσεις επειδή εισάγει ρωσικό πετρέλαιο!

Είχε πει ψέματα στην προεκλογική του εκστρατεία ότι είχε υπηρετήσει στο Βιετνάμ!

Αμερικανός γερουσιαστής απειλεί την Ινδία με κυρώσεις επειδή εισάγει ρωσικό πετρέλαιο!

O Αμερικανός γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ, απειλεί την Ινδία με κυρώσεις επειδή εισάγει ρωσικό πετρέλαιο!

Aξίζει να σημειωθεί πώς ο ίδιος, είχε πει ψέματα στην προεκλογική του εκστρατεία ότι είχε υπηρετήσει στο Βιετνάμ!

Η Ινδία εισήγαγε περίπου το 35% του πετρελαίου της από τη Ρωσία το 2024. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.