ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλός γερουσιαστής στους πολιτικούς που ευθύνονται για τα εμβόλια: «Δεν θα ξεφύγετε – Ερχόμαστε για εσάς»

Μια ιστορική ομιλία έκανε ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς

Αυστραλός γερουσιαστής στους πολιτικούς που ευθύνονται για τα εμβόλια: «Δεν θα ξεφύγετε – Ερχόμαστε για εσάς»

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολιτικούς που ευθύνονται για τους μαζικούς εμβολιασμούς για τον Covid-19 και τις παρενέργειες που προκάλεσαν τα εμβόλια έστειλε ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς.

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς προειδοποίησε τους ηγέτες της χώρας του που «έχουν βάλει ασπίδα προστασίας στην φαρμακευτική βιομηχανία» ότι «δεν θα τους αφήσει να ξεφύγουν».

Ο γερουσιαστής του One Nation απαιτεί μια Επιτροπή για τα θύματα του εμβολίου του Covid. «Σε όλους εσάς που διαπράξατε αυτό το έγκλημα – απευθύνω μια ερώτηση: πώς διάολο περιμένετε να ξεφύγετε;», είπε.

«Τα στοιχεία συνεχίζουν να αυξάνονται ότι αυτά τα εμβόλια δεν αξίζουν την συνεχιζόμενη προσωρινή έγκριση που τους δίνεται από το Υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης», εξηγεί ο γερουσιαστής Robert. «Οι ανησυχίες για πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ μεγάλες για να αγνοηθούν πλέον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ερχόμαστε για εσάς», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.