ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Ε.Μακρόν (βίντεο)

Εμφανίστηκε με αυτό στην παρέλαση της 14ης Ιουλίου για την Ημέρα της Βαστίλης

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Ε.Μακρόν (βίντεο)

Τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο πολυτελές προεδρικό αυτοκίνητο του Εμανουέλ Μακρόν, με το οποίο εμφανίστηκε στην παρέλαση της 14ης Ιουλίου για την Ημέρα της Βαστίλης. Ο Γάλλος πρόεδρος έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το νέο προεδρικό αυτοκίνητο στην παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι.

Πρόκειται για το νέο DS 7, την ανανεωμένη εκδοχή του DS 7 Crossback στην ειδική έκδοση Elysee, η οποία χρησιμοποιείται από τον Γάλλο πρόεδρο πριν καν ξεκινήσουν οι πωλήσεις στη χώρα.

Το μοντέλο έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της προεδρίας, οπότε είναι θωρακισμένο και φέρει μακρύτερο μεταξόνιο για περισσότερη άνεση και έχει κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που τονίζουν τον ξεχωριστό του ρόλο.

Χαρακτηριστικά

Συγκεκριμένα, το μεταξόνιο του προεδρικού οχήματος έχει επιμηκυνθεί κατά 20 εκατοστά, φτάνοντας στα 4.79 μέτρα από τα 4.57 που είναι η απλή έκδοση. Στο αμάξωμα του αυτοκινήτου υπάρχουν ειδικά λογότυπα για το ρόλο του μοντέλου και λογότυπα στα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

Το εσωτερικό είναι ντυμένο με μαύρο δέρμα και η οροφή φέρει επένδυση από αλκαντάρα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το προεδρικό όχημα διαθέτει 20αρες ζάντες αλουμινίου με σχεδίαση «διαμαντιών» και κεντρικό μπουλόνι με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Ειδικοί φάροι και βάσεις για σημαιάκια, ολοκληρώνουν τις ειδικές επεμβάσεις του αυτοκινήτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τέλος στο σύστημα κίνησής του, το προεδρικό DS 7 Elysee εξοπλίζεται με το ισχυρότερο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησής του, που συνδυάζει έναν κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτροκινητήρες, όμως η Προεδρία επέλεξε να χρησιμοποιήσει την έκδοση των 300 ίππων που έφερε το προ-ανανέωσης μοντέλο και όχι αυτή των 360 ίππων που φέρει η αναβαθμισμένη εκδοχή. Η κίνηση στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.