ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

B.Πούτιν κατά Δύσης: «Ανατίναξαν τον Nord Stream 1 – Δεν ξεκίνησαν τον Nord Stream 2»

«Ποιος φταίει για το τι έχει συμβεί;»

B.Πούτιν κατά Δύσης: «Ανατίναξαν τον Nord Stream 1 – Δεν ξεκίνησαν τον Nord Stream 2»

Ο Ρώσος πρόεδρος της Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τετάρτης ότι οι ενεργειακές τιμές προσεγγίζουν τα οικονομικά δικαιολογημένα επίπεδα.

Ακόμη, μιλώντας σε διάσκεψη της υπό την αιγίδα της Ρωσίας, Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, ο Πούτιν επισήμανε ότι η Ρωσία συνεχίζει να τηρεί τις δεσμεύσεις της στις ενεργειακές προμήθειες, ενώ έθεσε και το ζήτημα των ενεργειακών ελλείψεων στην Ευρώπη.

«Τώρα, δόξα τω Θεώ, οι ενεργειακές τιμές προσεγγίζουν ένα οικονομικά δικαιολογημένο επίπεδο, αλλά ποιος φταίει για το τι έχει συμβεί;», ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος, μιλώντας πριν από τους ηγέτες της Λευκορωσίας του Καζακστάν και Κιργιστάν.

«Ανατίναξαν τον Nord Stream 1, δεν ξεκίνησαν τον Nord Stream 2», επισήμανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τους δίδυμους αγωγούς φυσικού αερίου που ξεκινούν από τη Ρωσία και καταλήγουν μέσω της Βαλτικής Θάλασσας στη Γερμανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία, χωρίς να παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία, έχει πει επανειλημμένα ότι η Δύση βρίσκεται πίσω από τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream. Ερευνητές από τη Σουηδία και τη Δανία, στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες των οποίων σημειώθηκαν οι εκρήξεις, έχουν πει ότι τα ρήγματα ήταν αποτέλεσμα σαμποτάζ, αλλά δεν έχουν πει ποιος θεωρούν ότι ήταν υπεύθυνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.