ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Bloomberg: «Η G7 σχεδιάζει να γίνουν τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια εγγύηση για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας»

Μια ενδεχόμενη διευθέτηση της σύγκρουσης βάσει του διεθνούς δικαίου θα βρει τη Ρωσία να πληρώνει τις καταστροφές

Bloomberg: «Η G7 σχεδιάζει να γίνουν τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια εγγύηση για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας»

Ένα σχέδιο για να χρησιμοποιηθούν περισσότερα από 250 δισεκατομμύρια δολάρια από δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας ως εγγύηση για τη χρηματοδότηση της ανοικοδόμησης της Ουκρανίας συζητούν η G7 και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την πληροφορία μετέδωσε το Bloomberg, επικαλούμενο ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα.

Σύμφωνα με την πρόταση, οι σύμμαχοι της Ουκρανίας θα μπορούσαν να πουλήσουν χρέος για να συμβάλουν στην ανοικοδόμηση της χώρας ενώ τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία θα χρησιμοποιούνταν ως εγγύηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υποστηρικτές του σχεδίου υποστηρίζουν ότι ενδεχόμενη διευθέτηση της σύγκρουσης βάσει του διεθνούς δικαίου θα βρει τη Ρωσία υπεύθυνη να πληρώσει για τις καταστροφές που προκάλεσε. Σε περίπτωση που αρνηθεί η Ρωσία, θα μπορούσαν να γίνουν διεκδικήσεις επί των παγωμένων περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές του σχεδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.