
Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η εγκατάσταση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Ελλάδα, μετά την έγκριση του διορισμού της ως πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, από την Γερουσία.
Η Κ.Γκιλφόιλ πέρασε αυτή την εβδομάδα από την αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας, στην οποία αναφέρθηκε αναλυτικά στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και το όραμά της για την ευρύτερη περιοχή.
Σε ανάρτησή της στο Instagram παρουσίασε τα παρασκήνια της ακρόασης. Παρών στην Ουάσινγκτον ήταν, μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, αλλά και παράγοντες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, όπως ο Τζον Κατσιματίδης.
«Τιμή μου που κατέθεσα ενώπιον της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας για την ακρόαση επιβεβαίωσής μου ως προτεινόμενη για την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Είμαι ευγνώμων που περιβάλλομαι από εκπληκτικούς φίλους και οι οικογένεια. Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα», γράφει.







Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.