ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δεν έχουν «τέλος» οι γκάφες του Τζο Μπάιντεν – Μπέρδεψε το όνομα της Μαριούπολης (βίντεο)

«Ο Μπάιντεν ξαναβαφτίζει τη Μαριούπολη»

Δεν έχουν «τέλος» οι γκάφες του Τζο Μπάιντεν – Μπέρδεψε το όνομα της Μαριούπολης (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια της ομιλία του στη Βαρσοβία, έκανε μια νέα γκάφα καθώς «άλλαξε» το όνομα της Μαριούπολης.

Ειδικότερα, ο Αμερικανός πρόεδρος στην ομιλία του πρόφερε την Μαριούπολη ως Μητρόπολη, γεγονός που σχολιάστηκε αμέσως από τα ρωσικά δίκτυα.

«Ο Μπάιντεν ξαναβαφτίζει τη Μαριούπολη», είναι ο τίτλος του άρθρου στο ρωσικό πρακτορείο RIA, το οποίο σχολιάζει ότι «χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες στον ηγέτη των Αμερικανών για να προφέρει σωστά το όνομα της πόλης»

«Τουλάχιστον ανθρωπιστική βοήθεια φτάνει στις πόλεις της κεντρικής Ουκρανίας. Αλλά όχι στην Μητρόπολη… συγγνώμη Όχι στη Μαριούπολη», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.