ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Διαδηλωτές διέκοψαν τέσσερις φορές την ομιλία της Τ.Μπάιντεν – «Εσύ και ο σύζυγός σου υποστηρίζετε τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού»

Οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς του Μπάιντεν στον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς

Διαδηλωτές διέκοψαν τέσσερις φορές την ομιλία της Τ.Μπάιντεν – «Εσύ και ο σύζυγός σου υποστηρίζετε τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού»

Οργισμένοι διαδηλωτές διέκοψαν τέσσερις φορές την ομιλία της Τζιλ Μπάιντεν στην Αριζόνα, απαιτώντας να μάθουν γιατί η ίδια και ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποστηρίζουν τη «γενοκτονία» στη Γάζα.

«Είναι γενοκτονία, Τζιλ!» φώναξε ένας διαδηλωτής.

«Εσύ και ο σύζυγός σου υποστηρίζετε τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού!» φώναξε ένας άλλος.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει δεχθεί επανειλημμένα αποδοκιμασίες σε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η Τζιλ Μπάιντεν, σε μια από τις ατομικές της εκδηλώσεις, γίνεται στόχος.

Σε μια αντι-διαμαρτυρία, οι θεατές άρχισαν να γιουχάρουν και στη συνέχεια φώναξαν: «Τέσσερα ακόμη χρόνια». Ορισμένα μέλη του κοινού έσπρωξαν τους διαδηλωτές, οι οποίοι τελικά οδηγήθηκαν έξω.

Η Τζιλ Μπάιντεν ευχαρίστησε τους υποστηρικτές και συνέχισε την ομιλία της. Διακόπηκε συνολικά τέσσερις φορές, αλλά συνέχισε να επιστρέφει στις παρατηρήσεις της.

Οι διακοπές έγιναν ενώ η πρώτη κυρία βρισκόταν στη δεύτερη στάση της περιοδείας «Γυναίκες για τον Μπάιντεν».

Έχει αυξήσει την προεκλογική της δραστηριότητα τον τελευταίο μήνα, καθώς κάνει λόγο για μια δεύτερη θητεία του συζύγου της στον Λευκό Οίκο. Η περιοδεία της έχει επικεντρωθεί στα δικαιώματα των γυναικών και έχει στοχοποιήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις δηλώσεις της, λέγοντας ότι είναι «επικίνδυνος» για τις γυναίκες.

Η εκδήλωσή της διακόπηκε από τέσσερις διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης μέσα στα πρώτα 20 λεπτά της ομιλίας της. Σχεδόν 100 διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί και έξω από τον χώρο της εκδήλωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ιδίως οι νέοι ψηφοφόροι είναι δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς του προέδρου Μπάιντεν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.