ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Διαδηλωτές διέκοψαν τη συνάντηση Τ.Μπάιντεν και πρίγκιπα Γουίλιαμ στη Βοστώνη

Κατηγόρησαν τον Αμερικανό πρόεδρο και το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ότι «είναι συνένοχοι στην εκμετάλλευση εργαζομένων»

Διαδηλωτές διέκοψαν τη συνάντηση Τ.Μπάιντεν και πρίγκιπα Γουίλιαμ στη Βοστώνη

Η συνάντηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του πρίγκιπα Γουίλιαμ την Παρασκευή διακόπηκε από διαδηλωτές, οι οποίοι κατηγόρησαν τους δύο άνδρες ότι «είναι συνένοχοι στην εκμετάλλευση εργαζομένων».

Πριν το τετ α τετ διάρκειας 35 λεπτών στις όχθες του λιμανιού της Βοστώνης στην προεδρική βιβλιοθήκη John F. Kennedy, ο Αμερικανός πρόεδρος και το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είχαν μία φιλική συνομιλία για την κλιματική αλλαγή και την ψυχική υγεία. “Πού είναι το πανωφόρι σου;”, ρώτησε ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας μόνο το κοστούμι του, χωρίς παλτό, παρά το γεγονός ότι έκανε κρύο.

Εκείνος χαμογέλασε και σχολίασε τη θέα του λιμανιού, λέγοντας πως ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Ωστόσο, η συνάντησή τους διακόπηκε από περίπου 100 διαδηλωτές, οι οποίοι ήταν εξαγριωμένοι με το πώς ο Μπάιντεν ώθησε το Κογκρέσο να παρέμβει για να σταματήσει μια απεργία των σιδηροδρομικών συνδικάτων και κατηγόρησαν τους δύο άνδρες ότι «είναι συνένοχοι στην εκμετάλλευση εργαζομένων», έβρισαν τη βασιλική οικογένεια και φώναξαν συνθήματα κατά του Αμερικανού προέδρου, όπως το ότι «ο Τζο Μπάιντεν είναι απεργοσπάστης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.