ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δυναμική συμμετοχή του Κιμ Γιονγκ Ουν σε στρατιωτική επίδειξη στη Βόρεια Κορέα – Οδήγησε τανκ (φωτο)

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το KCNA, διακρίνεται το κεφάλι του Κιμ Γιονγκ Ουν να ξεπροβάλλει από το μπροστινό μέρος του άρματος μάχης

Δυναμική συμμετοχή του Κιμ Γιονγκ Ουν σε στρατιωτική επίδειξη στη Βόρεια Κορέα – Οδήγησε τανκ (φωτο)

Σε πρόσφατη στρατιωτική επίδειξη στη Βόρεια Κορέα, οδηγώντας ένα άρμα μάχης σε μια προσομοίωση μάχης που είχε ως στόχο να αναδείξει τις ικανότητές του συμμετείχε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με το KCNA, o Βορειοκορεάτης ηγέτης εξέφρασε «μεγάλη ικανοποίηση» για τη δύναμη του νέου τύπου τανκ, που βρισκόταν στο επίκεντρο της επίδειξης που πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη.

Το ρεπορτάζ του κρατικού μέσου ανέφερε πως τα νέα άρματα μάχης των ενόπλων δυνάμεων «ελίσσονται με ταχύτητα εν μέσω των χειρότερων συνθηκών μάχης και χτυπούν τον στόχο με μεγάλη δύναμη, σπάζοντας τις γραμμές άμυνας με ευελιξία».

Η 105η Μεραρχία Τεθωρακισμένων, η οποία ανακηρύχθηκε νικήτρια της εικονικής μάχης, ήταν η μονάδα που κατέλαβε την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, Σεούλ, κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας, ανέφερε το KCNA.

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το KCNA, διακρίνεται το κεφάλι του Κιμ Γιονγκ Ουν να ξεπροβάλλει από το μπροστινό μέρος του άρματος μάχης. Σε άλλες φωτογραφίες, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εμφανίζεται να ποζάρει με στρατιώτες και αξιωματούχους φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.