ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Μακρόν για τα παιδιά που μαχαίρωσε Σύρος «πρόσφυγας»: «Η υγεία τους έχει σταθεροποιηθεί – Τα νέα είναι θετικά»

«Με ανακούφιση μάθαμε πως η Ολλανδή είναι εκτός κινδύνους», είπε ο Γάλλος πρόεδρος

Ε.Μακρόν για τα παιδιά που μαχαίρωσε Σύρος «πρόσφυγας»: «Η υγεία τους έχει σταθεροποιηθεί – Τα νέα είναι θετικά»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν μίλησε για την κατάσταση της υγείας των παιδιών που τραυματίστηκαν με μαχαίρι στο Ανεσί, από έναν Σύρο «πρόσφυγα». 

«Όλα όσα μου έχουν πει είναι σε θετική κατεύθυνση», πρόσθεσε ο αρχηγός του κράτους, απαντώντας στην ερώτηση ενός πυροσβέστη στη διάρκεια επίσκεψης στη νομαρχία του Ανεσί.

«Η υγεία τους έχει σταθεροποιηθεί», επέμεινε ο Μακρόν, που επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύονται τρία παιδιά.

Αναφέρθηκε κυρίως στην περίπτωση μιας μικρής Βρετανίδας που «έχει ξυπνήσει»: «παρακολουθεί τηλεόραση, και αυτό είναι ήδη μια κακή ανάμνηση». «Και ως εκ τούτου οι γιατροί ήταν πολύ σίγουροι», πρόσθεσε ο Μακρόν, δηλώνοντας ταυτόχρονα «συγκρατημένος» σε αυτό το θέμα.

Όσο για «τη μικρή από την Ολλανδία, που λαμβάνει ιατρική φροντίδα στη Γενεύη, πηγαίνει καλύτερα», είπε ακόμη ο Μακρόν, γεγονός που επιβεβαίωσε και το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών. «Με ανακούφιση μάθαμε πως η Ολλανδή που ήταν θύμα της επίθεσης με μαχαίρι χθες στο Ανεσί είναι εκτός κινδύνου», δήλωσε ο Βόπκε Χούκστρα στο Twitter. Ο ίδιος διευκρίνισε πως η πρεσβευτής της Ολλανδίας στη Σουηδία, όπου νοσηλεύεται το κοριτσάκι, συναντήθηκε με έναν από τους γονείς του.

Σε ό,τι αφορά τον πιο σοβαρά τραυματισμένο ενήλικα, «έχει επίσης ξυπνήσει», δήλωσε ο αρχηγός του κράτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η επίθεση σε παιδιά είναι η πιο βάρβαρη επίθεση», πρόσθεσε, λέγοντας πως πήγε εκεί για να προσφέρει «την υποστήριξη όλου του έθνους στα παιδιά και τις οικογένειές τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.