ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Μακρόν για Χ.Κίσινγκερ: «Ένας γίγαντας της Ιστορίας»

«Σπουδαίος κρατικός λειτουργός» λέει ο Βρετανός ΥΠΕΞ

Ε.Μακρόν για Χ.Κίσινγκερ: «Ένας γίγαντας της Ιστορίας»

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απέτισε σήμερα φόρο τιμής στον Αμερικανό διπλωμάτη Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος απεβίωσε χθες, Τετάρτη, σε ηλικία 100 ετών, χαιρετίζοντας «ένα γίγαντα της Ιστορίας» σε μήνυμα που ανήρτησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

«Ο αιώνας του των ιδεών και της διπλωματίας είχε διαρκή επιρροή στην εποχή του και στον κόσμο μας», εκτιμά ο αρχηγός του γαλλικού κράτους γι’ αυτόν τον πρωταγωνιστή της παγκόσμιας διπλωματίας στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών επί Ρίτσαρντ Νίξον και στη συνέχεια επί Τζέραλντ Φορντ.

Κάμερον για Κίσιντζερ: Ο κόσμος έχασε ένα «σπουδαίο κρατικό λειτουργό»

Στο Λονδίνο, ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε σήμερα πως, με το θάνατο του Χένρι Κίσινγκερ, ο κόσμος έχασε ένα «σπουδαίο κρατικό λειτουργό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ακόμη και στα 100 του, η σοφία του και η σκέψη του έλαμπαν. Ήταν ένας σπουδαίος κρατικός λειτουργός και ένας βαθιά σεβαστός διπλωμάτης, ο οποίος θα λείψει πολύ από τη διεθνή σκηνή», χαιρέτισε στην X ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.