ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έφτασε στην Ινδονησία ο Τζο Μπάιντεν για τη διάσκεψη της G20

Ο Μπάιντεν έφτασε στην Ινδονησία αφού έλαβε μέρος στην κλιματική διάσκεψη COP27 στην Αίγυπτο

Έφτασε στην Ινδονησία ο Τζο Μπάιντεν για τη διάσκεψη της G20

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσγειώθηκε σήμερα στο Μπαλί της Ινδονησίας για τη διάσκεψη της ομάδας των μεγάλων οικονομιών G20.

Ο Μπάιντεν έφτασε στην Ινδονησία αφού έλαβε μέρος στην κλιματική διάσκεψη COP27 στην Αίγυπτο, αλλά και στη διάσκεψη της Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στη Καμπότζη.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν αναμένεται να συναντηθεί με τον Κινέζο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, αλλά και άλλους ηγέτες αυτή την εβδομάδα, συζητώντας μία σειρά από γεωπολιτικά ζητήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ αυτών, ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι εντάσεις στο Στενό της Ταϊβάν, αλλά και οι συνεχιζόμενες κρίσεις στους τομείς των τροφίμων, της ενέργειας και του κλίματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.