ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έφτασε στο Παρίσι ο Β.Ζελένσκι – Τον υποδέχθηκε η Γαλλίδα πρωθυπουργός και η ΥΠΕΞ της χώρας

«Ήρθα να δω τον φίλο μου τον Εμμανουέλ Μακρόν», λέει ο Ουκρανός πρόεδρος

Έφτασε στο Παρίσι ο Β.Ζελένσκι – Τον υποδέχθηκε η Γαλλίδα πρωθυπουργός και η ΥΠΕΞ της χώρας

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφτασε σήμερα το βράδυ στο Παρίσι, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε η γαλλική τηλεόραση και γνωστοποίησαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου και του Reuters.

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ουκρανό πρόεδρο – ο οποίος είχε αναχωρήσει από την Γερμανία – προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Βιλακουμπλαί νοτιοδυτικά του Παρισιού.

Τον υποδέχθηκαν η Γαλλίδα πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν και η Γαλλίδα ΥΠΕΞ Κατρίν Κολονά.

Ο Ζελένσκι αναμένεται να μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο όπου θα έχει δείπνο με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για να συζητήσουν «τη στήριξη» της Γαλλίας «ως απάντηση στις επείγουσες ανάγκες της Ουκρανίας, σε στρατιωτικό και ανθρωπιστικό επίπεδο», σύμφωνα με το Ελιζέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι σχέσεις της Ουκρανίας με την Ευρώπη δυναμώνουν. Θα συναντήσω τον φίλο μου τον Εμμανουέλ Μακρόν για να συζητήσουμε τις σχέσεις των δύο χωρών», λέει μεταξύ άλλων ο Ουκρανός πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.