ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ νικητής και στη Νότια Καρολίνα – Ήττα της Νίκι Χέιλι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Eτοιμάζεται να πάρει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ νικητής και στη Νότια Καρολίνα – Ήττα της Νίκι Χέιλι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Ήττα της Νίκι Χέιλι στη Νότια Καρολίνα όπου ήταν κυβερνήτης για δύο χρόνια, δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να πάρει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Η Χέιλι, η οποία υπολείπεται του Τραμπ με διψήφιο ποσοστό στις δημοσκοπήσεις, έχει ορκιστεί να παραμείνει στην κούρσα τουλάχιστον μέχρι τη Σούπερ Τρίτη της 5ης Μαρτίου – ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Σαββάτου στη Νότια Καρολίνα.

Παρά τις δύο θητείες της ως δημοφιλής κυβερνήτης, η Χέιλι δεν μπόρεσε να καλύψει τη δημοσκοπική διαφορά από τον Τραμπ, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

Οι αποφασιστικές νίκες του Τραμπ στις τέσσερις πρώτες προκριματικές εκλογές έχουν προσδώσει «αέρα» στην προσπάθειά του για το χρίσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως η τελευταία μεγάλη αντίπαλός του που έχει απομείνει, η Χέιλι έχει οξύνει τις επιθέσεις της κατά του πρώην προέδρου, επικρίνοντας την ηλικία του 77χρονου πρώην προέδρου, καθώς και τις απειλές του προς τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.