ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εκλογές στη Ρωσία: Κυβερνοεπίθεση κατά των συστημάτων ασφαλείας σε εκλογικά κέντρα της Σιβηρίας

Παράλληλα στη Μόσχα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε γυναίκα που έριξε πράσινη μπογιά σε κάλπη

Εκλογές στη Ρωσία: Κυβερνοεπίθεση κατά των συστημάτων ασφαλείας σε εκλογικά κέντρα της Σιβηρίας

Σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, η πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσίας Έλα Παμφίλοβα, δήλωσε σήμερα ότι διαπράχθηκε μεγάλη κυβερνοεπίθεση κατά των συστημάτων ασφαλείας με κάμερες σε εκλογικά τμήματα της περιφέρειας Τιουμέν στην Σιβηρία.

Παράλληλα στη Μόσχα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε γυναίκα που έριξε πράσινη μπογιά σε κάλπη σε μια προσπάθεια διατάραξης της εκλογικής διαδικασίας στις προεδρικές εκλογές που διεξάγονται στη χώρα.

Πλάνα από το σύστημα ασφαλείας με κάμερες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA δείχνουν μια νεαρή γυναίκα να καταθέτει την ψήφο της προτού πολύ ήρεμα ρίξει ένα πράσινο υγρό μέσα στην κάλπη.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδόθηκαν, αμέσως μετά την συλλαμβάνει αστυνομικός.

Στη γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε, απαγγέλθηκαν αργότερα κατηγορίες για «παρακώλυση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος ή του έργου των εκλογικών επιτροπών», ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας.

Τα εγκλήματα αυτού του είδους επισείουν μέγιστη ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

Δύο παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν σε εκλογικά τμήματα στην περιφέρεια Βορονέζ, σύμφωνα με το RIA.

Οι Ρώσοι άρχισαν σήμερα να προσέρχονται στις κάλπες για να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές που διεξάγονται ως την Κυριακή στη χώρα, οι οποίες αναμένεται ότι θα εξασφαλίσουν μια νέα θητεία για τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.