ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ

Είχε πάθει διάσειση

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στην αμερικανική Γερουσία Μιτς Μακόνελ έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε θεραπεία σε κέντρο αποκατάστασης μετά το ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο εκπρόσωπός του.

Η ανάρρωση του 81χρονου Μακόνελ από τη διάσειση που υπέστη βαίνει καλώς, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι έχει υποστεί επίσης μικρό κάταγμα στα πλευρά. Λόγω της θεραπείας που θα ακολουθήσει, θα απουσιάσει από την σημερινή συνεδρίαση της Γερουσίας.

Ο Μιτς Μακόνελ, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά γερουσιαστής το 1984, σκόνταψε κι έπεσε σε ένα δείπνο το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον και εισήχθη με διάσειση σε νοσοκομείο. Πρώην συνεργάτης του Μακόνελ είχε δηλώσει την Παρασκευή ότι ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία ανυπομονούσε να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε μια περίοδο κατά την οποία οι Δημοκρατικοί (που έχουν την πλειοψηφία στη Γερουσία) και οι Ρεπουμπλικάνοι (που έχουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων) επιδίδονται σε μπρα-ντε-φερ για την αύξηση του ανώτατου ορίου του δημόσιου χρέους από τα 31,4 τρισεκατομμύρια δολάρια σήμερα, με στόχο την αποφυγή χρεοκοπίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.