ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου

Εισήχθη χθες το βράδυ σε νοσοκομείο της Μπραζίλια με πόνους στην κοιλιακή χώρα

Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έχοντας νοσηλευτεί για μια νύχτα για να υποβληθεί σε εξετάσεις, έλαβε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Ο υπουργός Επικοινωνιών Φάμπιο Φάρια δήλωσε στο Reuters αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ ότι ο Μπολσονάρου εισήχθη σε νοσοκομείο της Μπραζίλια με πόνους στην κοιλιακή χώρα, αλλά, όπως πρόσθεσε, ο πρόεδρος είναι “εξαιρετικά καλά”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν από τους θεράποντες ιατρούς του ή κάποια ανακοίνωση από το προεδρικό γραφείο.

Ο 67χρονος Μπολσονάρου είχε υποστεί τραυματισμό με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του το 2018 και έκτοτε έχει συνεχώς επανερχόμενα προβλήματα στο γαστρεντερικό του σύστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ακροδεξιός πρόεδρος χρειάστηκε νοσηλεία σε δύο περιπτώσεις, τον Ιούλιο και τον Ιανουάριο, για προβλήματα στο γαστρεντερικό. Έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μετά την επίθεση εναντίον του το 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.