ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ενθαρρυμένος» ο Τ.Μπάιντεν από την πρόοδο στη Γερουσία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας και του Ισραήλ

Ο Αμερικανός πρόεδρος «κάλεσε το Κογκρέσο να εγκρίνει άμεσα» το πλήρες πακέτο χρηματοδότησης που ζήτησε την περασμένη χρονιά

«Ενθαρρυμένος» ο Τ.Μπάιντεν από την πρόοδο στη Γερουσία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας και του Ισραήλ

Ο Aμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε «ενθαρρυμένος» από την «πρόοδο» που κατ’ αυτόν έχει επιτευχθεί στη Γερουσία, στις συνομιλίες μεταξύ των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων προκειμένου να εγκριθεί η επιπρόσθετη χρηματοδότηση που ζήτησε πέρυσι προκειμένου να προσφερθεί περαιτέρω στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και στο Ισραήλ και να ενισχυθεί η ασφάλεια στα σύνορα ΗΠΑ/Μεξικού, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου έπειτα από συνάντησή του με την ηγεσία του Κογκρέσου χθες Τετάρτη.

«Εξέφρασε τη δέσμευσή του να επιτευχθεί συμφωνία των δυο κομμάτων για την πολιτική στα σύνορα και για την ανάγκη να διατεθούν επιπρόσθετοι πόροι στα σύνορα», αναφέρει η ανακοίνωση της προεδρίας. «Κάλεσε το Κογκρέσο να εγκρίνει άμεσα» το πλήρες πακέτο χρηματοδότησης που ζήτησε την περασμένη χρονιά, προστίθεται στο κείμενο.

«Σήμερα, συγκέντρωσα τους ηγέτες του Κογκρέσου για να καταστήσω σαφή τη σημασία του να αποκτήσει η Ουκρανία αυτό που χρειάζεται για να υπερασπιστεί τον εαυτό της από την επιθετικότητα του Πούτιν.

Η αποτυχία δράσης θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ΗΠΑ και του ελεύθερου κόσμου.

Κογκρέσο, μην καθυστερείτε. Περάστε το συμπληρωματικό μου για την εθνική ασφάλεια. Η ώρα για δράση είναι τώρα», ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.