ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση με αυγά δέχθηκε η Μαρίν Λεπέν στη Βόρεια Γαλλία – Έβριζαν τη μάνα της

Άμεση η αντίδραση της ομάδας των σωματοφυλάκων της

Επίθεση με αυγά δέχθηκε η Μαρίν Λεπέν στη Βόρεια Γαλλία – Έβριζαν τη μάνα της

Επίθεση με αυγά δέχθηκε η Μαρίν Λεπέν κατά την επίσκεψή της στην πόλη Saint-Amand-les-Eaux στη βόρεια Γαλλία.

Η δεξιά πρώην προεδρική υποψήφια ταξίδεψε στην εν λόγω πόλη στο πλαίσιο της καμπάνιας του κόμματός της ενόψει του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών την ερχόμενη εβδομάδα για να παραβρεθεί στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του υποψηφίου του «Εθνικού Συναγερμού», Γκιγιόμ Φλορκέν. Δεκάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να δουν την άφιξη της Λεπέν, όταν την ώρα που πλησίαζε κάποιος, που δεν έχει ταυτοποιηθεί, της πέταξε δύο αυγά, όπως ανέφερε η εφημερίδα La Voix du Nord και όπως διακρίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άμεση η αντίδραση της ομάδας των σωματοφυλάκων της έσπευσαν και περικύκλωσαν την Λεπέν για να την προστατέψουν και να τη συνοδέψουν στο επιτελείο του Φλορκέν, ενώ από το πλήθος ακούστηκαν ύβρεις κατά της ακροδεξιάς πολιτικού και της μητέρας της, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε η εφημερίδα Le Parisien.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του «Εθνικού Συναγερμού» Σεμπαστιάν Σενού, χαρακτήρισε «περιθωριακό» το συμβάν και τόνισε ότι τελικά η Λεπέν ολοκλήρωσε χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα τη συνάντησή της με τους οπαδούς του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.