ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επιτυχημένο το χειρουργείο του Μ.Νετανιάχου – «Αρχίζει να συνέρχεται» λένε οι υπηρεσίες του

Τον περασμένο χρόνο, ο 74χρονος Νετανιάχου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη

Επιτυχημένο το χειρουργείο του Μ.Νετανιάχου – «Αρχίζει να συνέρχεται» λένε οι υπηρεσίες του

«Με επιτυχία» εγχειρίστηκε για την αντιμετώπιση κήλης ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωσε το γραφείο του σήμερα.

Ο Μ.Νετανιάχου «είναι σε καλή κατάσταση και αρχίζει να συνέρχεται», διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες Κυριακή το βράδυ και απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, εν μέσω του πολέμου του ισραηλινού στρατού εναντίον του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς, που σε μερικές ημέρες συμπληρώνει μισό χρόνο.

Στη διάρκεια της εγχείρησης με ολική νάρκωση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Δικαιοσύνης Γιαρίβ Λεβίν θα εκτελούσαν χρέη υπηρεσιακού πρωθυπουργού, όπως ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού του Ισραήλ. Τον περασμένο χρόνο, ο 74χρονος Νετανιάχου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη.

Χθες βράδυ χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Ιερουσαλήμ και σε άλλες πόλεις του Ισραήλ για να απαιτήσουν την παραίτηση του Νετανιάχου και τη σύναψη συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, την ώρα που οι έμμεσες διαπραγματεύσεις μοιάζουν να έχουν περιέλθει εκ νέου σε αδιέξοδο.

Οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που κάλεσαν σε μαζικές διαδηλώσεις που συγκλόνισαν το Ισραήλ το 2023, οργάνωσαν συγκέντρωση έξω από το κοινοβούλιο, την Κνεσέτ, ζητώντας νέες εκλογές για αλλαγή της κυβέρνησης.

Οι διαδηλωτές ζητούσαν επίσης μια περισσότερη ισότερη κατανομή του βάρους της στρατιωτικής θητείας που δεσμεύει τους περισσότερους Ισραηλινούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περίπου 600 στρατιώτες έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής από την ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας και την σφαγή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ. Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός απωλειών στρατιωτικών εδώ και πολλά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.