ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ετοιμάζεται να ανακοινώσει την 3η υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ

Έχει καλέσει τον Τύπο στο οίκημά του στη Φλόριντα για την «πολύ μεγάλη ανακοίνωση» που ετοιμάζει

Ετοιμάζεται να ανακοινώσει την 3η υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει αύριο Τρίτη πως θα θέσει υποψηφιότητα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ  έχει καλέσει τον Τύπο στο πολυτελές οίκημά του στο Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα, στις 21:00 (τοπική ώρα στις 04:00 μεθαύριο Τετάρτη ώρα Ελλάδας) για την «πολύ μεγάλη ανακοίνωση» που ετοιμάζει, αν και δεν υπάρχει πλέον ίχνος σασπένς.

«Ο (σ.σ. πρώην) πρόεδρος Τραμπ θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές (αύριο) Τρίτη», συνόψισε ο Τζέισον Μίλερ, σύμβουλός του, υποσχόμενος πως το διάγγελμα θα είναι «πολύ επαγγελματικό, πολύ προσεγμένο».

Ο κ. Τραμπ, που φλερτάρει ανοικτά εδώ και μήνες με την ιδέα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα την τελευταία στιγμή.

Η υποψηφιότητα που ετοιμάζεται να ανακοινώσει για τον Λευκό Οίκο θα είναι η τρίτη του.

Οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν τις τελευταίες εβδομάδες για το ότι θα ανακοίνωνε άμεσα την υποψηφιότητά του εάν επαληθεύονταν οι προβλέψεις για το ρεπουμπλικανικό «κύμα» στις ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ότι θα το «καβάλαγε» για να καταλάβει ξανά την εξουσία.

«Αυτές είναι οι τρίτες συνεχόμενες εκλογές στις οποίες ο Ντόναλντ Τραμπ μας οδήγησε σε ήττα», θύμισε χθες Κυριακή ο Λάρι Χόγκαν, ο κυβερνήτης του Μέριλαντ, μιλώντας στο CNN.

Οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν να είναι ο επικρατέστερος νικητής στην εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων.

Η ανακοίνωση που ετοιμάζεται να κάνει αύριο εκλαμβάνεται από αρκετούς ως προσπάθεια να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια των δυνητικών εσωκομματικών αντιπάλων του, κυρίως του κυβερνήτη της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις, νέου αστέρα της δεξιάς, στον οποίο έχει αρχίσει να στρέφεται μέρος του νεφελώματος των συντηρητικών.

Οι προεδρικές εκλογές του 2024 θα μπορούσαν να είναι το remake αυτών του 2020: την περασμένη Τετάρτη, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επαναβεβαίωσε πως έχει «πρόθεση» να διεκδικήσει δεύτερη θητεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ο νυν αρχηγός του κράτους φρόντισε να αναβάλει την οριστική απόφασή του ως τις αρχές του 2023, καθώς η προοπτική να είναι ξανά υποψήφιος δεν γοητεύει ακριβώς όλους τους Δημοκρατικούς, τόσο εξαιτίας της ηλικίας του (θα πατήσει τα 80 την Κυριακή), όσο και εξαιτίας της χαμηλής δημοτικότητάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.