ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλικές εκλογές: Νίκη Ε.Μακρόν δείχνουν τέσσερις δημοσκοπήσεις

Ο Εμανουέλ Μακρόν εκτιμάται ότι θα κατακτήσει για άλλη μία φορά τη γαλλική προεδρία με ποσοστό από 55% έως 58%

Γαλλικές εκλογές: Νίκη Ε.Μακρόν δείχνουν τέσσερις δημοσκοπήσεις

Τον Εμανουέλ Μακρόν δίνουν ως νικητή των γαλλικών προεδρικών εκλογών τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που έγιναν αυτήν την Κυριακή από τέσσερα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών, που έγιναν με πολίτες που ψήφισαν μέχρι τις πέντε το απόγευμα, ο Εμανουέλ Μακρόν εκλέγεται εκ νέου πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας με ποσοστό από 55% έως 58%, ενώ η Μαρίν Λεπέν παίρνει ποσοστό από 42% έως 45%, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το βελγικό δίκτυο LN24.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τεσσάρων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύει η βελγική εφημερίδα La Libre. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι τα εξής:

Harris Interactive: 55% για τον Εμανουέλ Μακρόν – 45% για τη Μαρίν Λεπέν.

Ifop: 56% για τον Eμανουέλ Μακρόν – 44% για τη Μαρίν Λεπέν.

OpinionWay: 58% για τον Εμανουέλ Μακρόν – 42% για τη Μαρίν Λεπέν.

BVA: 57% για τον Εμανουέλ Μακρόν – 43% για τη Μαρίν Λεπέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα προέρχονται από έρευνες που έγιναν στο διαδίκτυο με πολίτες που ψήφισαν πριν από τις 5 μ.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.