ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γάζα: Ο T.Μπάιντεν αποκάλεσε τον M.Νετανιάχου «μ@@@@α» – Eίπε ότι εμποδίζει την κατάπαυση του πυρός

Ο Τ.Μπάιντεν χαρακτήρισε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα ως «υπερβολικές»

Γάζα: Ο T.Μπάιντεν αποκάλεσε τον M.Νετανιάχου «μ@@@@α» – Eίπε ότι εμποδίζει την κατάπαυση του πυρός

Σύμφωνα με το NBC News ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε «μα@@@α» (a**hole) Μπένιαμιν Νετανιάχου. Μάλιστα, είπε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός  στέκεται εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Πηγή κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο «NBC News» δήλωσε ότι σύμφωνα με τον ένοικο του Λευκού Οίκου, ο «Bibi» (το παρατσούκλι του ισραηλινού πρωθυπουργού), τα έχει κάνει… μαντάρα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα κι ότι τόσο η Ουάσιγκτον όσο και το Λονδίνο, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Ράφα.

Επιπλέον, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποιεί διόλου κολακευτικά σχόλια σε βάρος του αποκαλώντας τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις «μα@@@α» (a**hole).

Τον κατηγορεί ότι στέκεται εμπόδιο στην κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Για τον Τζο Μπάιντεν, ο Μπένιαμιν Νετανιάχου είναι το βασικό εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Οι δηλώσεις Μπάιντεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σκότωσαν 100 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά στη Ράφα, τη νότια πόλη της Γάζας που είναι το τελευταίο καταφύγιο περίπου ενός εκατομμυρίου εκτοπισμένων αμάχων, όπως μεταδίδει το CNN.

Ο Νετανιάχου «πρέπει να σταματήσει»

Μια άλλη πηγή κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ δήλωσε στο δίκτυο «NBC News» ότι ο Μπάιντεν νιώθει ότι αυτό που κάνει ο Νετανιάχου είναι αρκετό κι ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Την Παρασκευή, ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να υποβαθμίσει την έντονη κριτική που ασκήθηκε σε βάρος της κυβέρνησης του Τελ Αβίβ από τον πρόεδρο Μπάιντεν και έναν ανώτερο αξιωματούχο εθνικής ασφάλειας για το πώς ο Νετανιάχου διαπραγματεύτηκε την απάντηση των πολιτών του στη βάναυση επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 81χρονος Μπάιντεν, μιλώντας σε δημοσιογράφους το απόγευμα της Πέμπτης, χαρακτήρισε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα ως «υπερβολικές» υπογραμμίζοντας ότι τα βάσανα των αθώων ανθρώπων «πρέπει να σταματήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.