ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου ο Ο.Σολτς: Άγριες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα – «Προδότη του λαού χάσου»

«Ψεύτη», «προδότη του λαού» και «χάσου», φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος

Αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου ο Ο.Σολτς: Άγριες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα – «Προδότη του λαού χάσου»

«Θερμή» υποδοχή επιφυλάχθηκε στον καγκελάριο Όλαφ Σολτς από διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από τον χώρο εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε, στο Νοϊρούπιν του Βρανδεμβούργου.

Μια υποδοχή που μας δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εξοργίσει τους πολίτες με την πολιτική που ακολούθησαν σε μια σειρά από θέματα, όπως η αντιμετώπιση του Covid-19, την επέμβαση στην Ουκρανία κτλ. και οι οποίες φτωχοποίησαν ακόμη περισσότερο τις οικονομίες. 

Ο χώρος ήταν περιφραγμένος και οι συμμετέχοντες είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε έλεγχο ασφάλειας.

Γύρω από την πλατεία όμως είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα από τη μια της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) και από την άλλη της Αριστεράς.

«Ψεύτη», «προδότη του λαού» και «χάσου», φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος, ενώ πολλοί κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα εναντίον του καγκελάριου, απαιτώντας να παραιτηθεί.

Ο Ο.Σολτς, που προσπαθούσε να μιλήσει για την ενεργειακή κρίση και το νέο πακέτο ελαφρύνσεων που σχεδιάζει η κυβέρνηση, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ακουστεί πάνω από τα συνθήματα και τα γιουχαΐσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χρειάζεται να γίνουν περισσότερα», δήλωσε στο τέλος ο κ. Σολτς, ενώ, απαντώντας σε παιδί που ρώτησε εάν η έλλειψη αερίου που οφείλεται στη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία των σχολείων τον χειμώνα, δήλωσε πεπεισμένος ότι «θα τα καταφέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.