ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

HΠΑ: Εξετάζουν να άρουν ορισμένους δασμούς στην Κίνα για να καταπολεμήσουν τον πληθωρισμό

Τι δήλωσε η υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Τζίνα Ραϊμόντο

HΠΑ: Εξετάζουν να άρουν ορισμένους δασμούς στην Κίνα για να καταπολεμήσουν τον πληθωρισμό

Η υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Τζίνα Ραϊμόντο δήλωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν ζήτησε από την ομάδα του να εξετάσει την επιλογή άρσης ορισμένων δασμών στην Κίνα που επιβλήθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ, για την καταπολέμηση του τρέχοντος υψηλού πληθωρισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το εξετάζουμε αυτό. Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος μας ζήτησε να το αναλύσουμε. Και έτσι είμαστε στη διαδικασία να το κάνουμε για αυτόν και εκείνος θα πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε η Ραϊμόντο σε συνέντευξή της σήμερα στο CNN όταν ρωτήθηκε για το αν η κυβέρνηση Μπάιντεν εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης δασμών στην Κίνα για να μειώσει τον πληθωρισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.