Η Μόσχα καταλογίζει υποκρισία στο Λονδίνο για την αμφισβήτηση της ρωσικής συμμετοχής στην G20

Η Βρετανία ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δεν έχει ηθικό δικαίωμα συμμετοχής στην G20

Η Μόσχα καταλογίζει υποκρισία στο Λονδίνο για την αμφισβήτηση της ρωσικής συμμετοχής στην G20

Η πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο καταλόγισε χθες υποκρισία στη Βρετανία για μία ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση αμφισβητούσε το «ηθικό δικαίωμα» της Ρωσίας, αναφορικά με τη συμμετοχή της στην ομάδα των κρατών-μελών της G20.

Η Βρετανία ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δεν έχει ηθικό δικαίωμα συμμετοχής στην G20, ενώ εξακολουθεί να ασκεί πίεση με την επέμβαση της στην Ουκρανία.

“Θεωρούμε τέτοιες ανακοινώσεις, ειδικότερα υποκριτικές, μετά την κίνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και συμμάχων του από το ΝΑΤΟ να πλήξουν την αξιοπιστία (της G20) με τη συμμετοχή τους σε παράνομες και επιθετικές στρατιωτικές εκστρατείες στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στη Λιβύη και τη Συρία, όπως επίσης και σε άλλες χώρες στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική,” ανέφερε η ρωσική πρεσβεία σε μία ανακοίνωσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ινδονησία θα φιλοξενήσει την επικείμενη διάσκεψη της G20 το Νοέμβριο και έχει ανακοινώσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Κινέζος ομόλογος του Σι Τζινπίνγκ θα λάβουν μέρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.