Τελικά, δεν είχαν κλείσει καλά την πόρτα της αποθήκης για τα «Πάτριοτ»: Άλλα 60 θα ταξιδέψουν για ΗΑΕ! Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» μας μάρανε...

Η πρώτη ανακοίνωση της Παμ Μπόντι μετά την αποπομπή της από την θέση της υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Την έδιωξε ο Ν.Τραμπ

Η πρώτη ανακοίνωση της Παμ Μπόντι μετά την αποπομπή της από την θέση της υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Την πρώτη της ανακοίνωση έκανε σε ανάρτηση η Παμ Μπόντι, την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ απέπεμψε από την θέση της Γενικής Εισαγγελέως των Ηνωμένων Πολιτειών και της υπουργού Δικαιοσύνης.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μπόντι πρόκειται να αναλάβει «έναν σημαντικό ρόλο στον ιδιωτικό τομέα για τον οποίο είμαι ενθουσιασμένη», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει για τι θέση πρόκειται.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι την θέση της ανέλαβε, πιθανώς προσωρινά, ο Τοντ Μπλανς.

Κλείνοντας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η ανάρτηση της Παμ Μπόντι

«Τον επόμενο μήνα θα εργαστώ ασταμάτητα για να παραδώσω το αξίωμα του Γενικού Εισαγγελέα στον εξαιρετικό Τοντ Μπλανς, πριν αναλάβω έναν σημαντικό ρόλο στον ιδιωτικό τομέα για τον οποίο είμαι ενθουσιασμένη και όπου θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον πρόεδρο Τραμπ και την παρούσα Κυβέρνηση.

Η ηγεσία των ιστορικών και εξαιρετικά επιτυχημένων προσπαθειών του προέδρου Τραμπ για να καταστήσει την Αμερική ασφαλέστερη και πιο προστατευμένη υπήρξε η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου και, χωρίς αμφιβολία, το πιο σημαντικό πρώτο έτος του υπουργείου Δικαιοσύνης στην αμερικανική ιστορία.

Από τον Φεβρουάριο του 2025, έχουμε εξασφαλίσει το χαμηλότερο ποσοστό δολοφονιών των τελευταίων 125 ετών, έχουμε επιτύχει τις πρώτες καταδίκες για τρομοκρατία εναντίον μελών της Antifa, έχουμε διαλύσει εγχώριες και διακρατικές συμμορίες σε ολόκληρη τη χώρα, έχουμε συλλάβει περισσότερους από 90 βασικούς παράγοντες των καρτέλ και έχουμε κερδίσει 24 ευνοϊκές αποφάσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Παραμένω αιώνια ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο πρόεδρος Τραμπ για να κάνουμε την Αμερική ξανά ασφαλή».

Θυμίζουμε ότι οΝτόναλντ Τραμπ απέπεμψε την υπουργό Δικαιοσύνης Παμ Μπόντι, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο Τραμπ είχε συζητήσει τις τελευταίες ημέρες το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, καθώς αυξάνεται η δυσαρέσκειά του για τη λειτουργία του υπουργείου και τον χειρισμό της υπόθεσης Έπσταϊν, σύμφωνα με τέσσερα πρόσωπα που γνωρίζουν τις σχετικές συζητήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Τραμπ έχει εξετάσει την πιθανότητα να την αντικαταστήσει με τον Λι Ζέλντιν, επικεφαλής της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA).

Ντόναλντ Τραμπ: Η προηγούμενη δήλωση για την Παμ Μπόντι

«Η υπουργός Δικαιοσύνης Παμ Μπόντι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και κάνει καλή δουλειά», είχε δηλώσει ο Τραμπ στους New York Times.

Παρά τη δημόσια στήριξη, ο πρόεδρος εμφανίζεται εδώ και μήνες όλο και πιο δυσαρεστημένος. Βασικό σημείο τριβής αποτελεί ο χειρισμός των αρχείων της υπόθεσης Τζέφρι Έπσταϊν, που έχει εξελιχθεί σε πολιτικό βάρος για τον ίδιο απέναντι στους υποστηρικτές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.