Η Τουρκία σε δέκα χρόνια θα έχει πυρηνικά όπλα. Ίσως και ενωρίτερα...

Η Ρωσία έθεσε σε κυκλοφορία γραμματόσημο με τον Ι.Καποδίστρια για να τιμήσει την προσφορά του στην χώρα

Με αφορμή τα 250 χρόνια από την γέννησή του

Η Ρωσία έθεσε σε κυκλοφορία γραμματόσημο με τον Ι.Καποδίστρια για να τιμήσει την προσφορά του στην χώρα

Στις 10 Φεβρουαρίου 2026, τέθηκε σε κυκλοφορία από τη Ρωσία (Rusmarka) γραμματόσημο αφιερωμένο στην 250η επέτειο από τη γέννηση του Ιωάννη Καποδίστρια (1776–1831).

Το γραμματόσημο ανήκει στη σειρά “Ιστορία της Ρωσικής Διπλωματίας” και απεικονίζει τον Καποδίστρια, ο οποίος υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας (1815–1822).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.