ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Βραζιλία κάνει άνοιγμα στην Ρωσία: Ο Λούλα ντα Σίλβα θα συναντηθεί με τον Σ.Λαβρόφ 

Ο Λαβρόφ βρίσκεται στη Βραζιλία για τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της G20

Η Βραζιλία κάνει άνοιγμα στην Ρωσία: Ο Λούλα ντα Σίλβα θα συναντηθεί με τον Σ.Λαβρόφ 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ αναμένεται να συναντηθεί σήμερα (22/2) με τον πρόεδρο της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 τοπική ώρα (23.00 ώρα Ελλάδας).

Ο Λαβρόφ βρίσκεται στη Βραζιλία για τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της G20. Την Τετάρτη, οι ομόλογοί του δυτικών χωρών εξαπέλυσαν επίθεση στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία, ενώ ο Ρώσος υπουργός άκουγε, όπως ανέφεραν διπλωμάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λούλα συναντήθηκε χθες Τετάρτη με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, με τον οποίο συζήτησε σειρά θεμάτων, από τη σύνοδο της G20 μέχρι τις προσπάθειες για ειρήνευση στη Γάζα και την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.