Ο Μητσοτάκης ήθελε «ήρεμα νερά». Τα πήρε. Μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία...

Ι.Χέρτσογκ για ενδεχόμενη απονομή χάριτος στον Μ.Νετανιάχου: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη»

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού προέδρου

Ι.Χέρτσογκ για ενδεχόμενη απονομή χάριτος στον Μ.Νετανιάχου: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη»

Ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτσογκ, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη σχετικά με την απονομή χάριτος.

«Σε αντίθεση με την εντύπωση που δημιουργούν τα σχόλια του προέδρου Τραμπ, ο πρόεδρος Χέρτσογκ δεν έχει αποφασίσει ακόμη για αυτό το θέμα», σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Ισραηλινού προέδρου. «Το αίτημα του πρωθυπουργού εξετάζεται επί του παρόντος από το υπουργείο Δικαιοσύνης για νομική γνωμοδότηση, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες», αναφέρει.

Υπογραμμίζεται πως «αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο πρόεδρος Χέρτσογκ θα εξετάσει το αίτημα» με μοναδικό γνώμονα «το συμφέρον του Κράτους του Ισραήλ» και «χωρίς να επηρεαστεί από εξωτερικές ή εσωτερικές πιέσεις οποιασδήποτε μορφής».

Ο Ν.Τραμπ επανέλαβε χθες Πέμπτη πως θεωρεί ότι πρέπει να απονεμηθεί χάρη στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για διαφθορά, συμπληρώνοντας πως ο πρόεδρος του Ισραήλ θα «έπρεπε να ντρέπεται» που δεν το έχει κάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.