Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ικανοποίησή του, μέσω νέας ανάρτησης στο Truth Social, για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προχωρήσει στον καθορισμό ημερομηνιών για την έναρξη εμπορικών διαπραγματεύσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος με τους δασμούς 50% που είχαν επιβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικά από τη στιγμή που εκείνοι καθυστερούσαν (για να το θέσω κομψά) τις διαπραγματεύσεις τους μαζί μας.
Θυμηθείτε, έχω τη δύναμη να καθορίζω μια εμπορική συμφωνία στις ΗΠΑ εάν δεν μπορούμε να κάνουμε μια (σσ: διμερή) συμφωνία ή δεν μας συμπεριφέρονται σωστά. Μόλις πληροφορήθηκα ότι η ΕΕ ζήτησε τάχιστα να οριστούν ημερομηνίες. Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη και ελπίζω ότι ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, όπως συνέβη και με την ίδια απαίτησή μου προς την Κίνα, τα Ευρωπαϊκά Έθνη θα ανοίξουν το εμπόριο τους με τις ΗΠΑ. Θα είναι και οι ΔΥΟ πολύ ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι, εάν το κάνουν!!!»
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.