ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Ο Ν.Τραμπ επικράτησε της Ν.Χέιλι στη Νότια Καρολίνα – «Είναι μια υπέροχη ημέρα» (βίντεο)

Με την καταμέτρηση στο 80%, ο Ν.Τραμπ εξασφάλιζε 60,5% έναντι 38,8% της Ν.Χέιλι

ΗΠΑ: Ο Ν.Τραμπ επικράτησε της Ν.Χέιλι στη Νότια Καρολίνα – «Είναι μια υπέροχη ημέρα» (βίντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαίωσε τα πρωγνοστικά καθώς επικράτησε της Νίκι Χέιλι στις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Νότια Καρολίνα. 

Με την καταμέτρηση στο 80%, ο Τραμπ εξασφάλιζε 60,5% έναντι 38,8% της Χέιλι.

«Είναι μια υπέροχη ημέρα», είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστός ο θρίαμβός του στη Νότια Καρολίνα.

Αναφερόμενος στις επόμενες αναμετρήσεις για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές, ο Τραμπ προεξόφλησε νίκη στο Μίσιγκαν πριν από την αποκαλούμενη «Σούπερ Τρίτη» τον ερχόμενο μήνα, όταν θα διεξαχθούν προκριματικές σε 15 αμερικανικές πολιτείες.

Ακολούθως, ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε νίκη απέναντι στον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, τον οποίο κατηγόρησε πως «καταστρέφει τη χώρα». «Θα του πούμε: Τζο, απολύεσαι! Βγες έξω!», είπε καταχειροκροτούμενος από υποστηρικτές του.

Ο Τραμπ ελπίζει πως θα αναγκάσει σύντομα την πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ να ρίξει «λευκή πετσέτα», αλλά μέχρι στιγμής η 52χρονη Νίκι Χέιλι αρνείται να εγκαταλείψει την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν εγκαταλείπω τη μάχη», επανέλαβε η Χέιλι ενώπιον υποστηρικτών της στο Τσάρλεστον. «Δεν πιστεύω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να νικήσει τον Τζο Μπάιντεν», ισχυρίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.