ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Ο Γ.Σάαρ παραιτήθηκε από την κυβέρνηση εθνικής ενότητας – Πλήγμα για τον Μ.Νετανιάχου 

Ο Γ.Σάαρ δήλωνε ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Μ.Νετανιάχου δεν του έδωσε υπουργικό θώκο

Ισραήλ: Ο Γ.Σάαρ παραιτήθηκε από την κυβέρνηση εθνικής ενότητας – Πλήγμα για τον Μ.Νετανιάχου 

Ο Γκίντεον Σάαρ παραιτήθηκε από την κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Ισραήλ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σάαρ δήλωνε ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Νετανιάχου δεν του έδωσε υπουργικό θώκο, κάτι που δεν φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα την κυβέρνηση Νετανιάχου, ωστόσο άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η παραίτησή του μπορεί να αποτελέσει και αιτία να αποχωρήσει από την κυβέρνηση όλη η παράταξη των συντηρητικών.

Σύμφωνα με τον αναλυτή του CNN Μπάρακ Ράβιντ, η παραίτηση του Σάαρ είναι πιθανόν να φέρει ραγδαίες εξελίξεις, καθώς με αυτή του την κίνηση φέρνει υπό πίεση τον Μπένι Γκαντζ και τη δική του παράταξη, στο να οδηγηθούν σε παραίτηση.

Ωστόσο, το Reuters αναφέρει πως η παραίτησή του, δεν θεωρεί πως θα πλήξει την κυριαρχία του Νετανιάχου στην κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σάαρ δήλωσε πως από την στιγμή που δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παίρνει αποφάσεις, δεν έβλεπε όφελος με το να συνεχίσει να βρίσκεται στην κυβέρνηση. Μαζί με την παράταξη του Γκαντζ αποφάσισαν να στηρίξουν την Λίκουντ και να προχωρήσουν σε κυβέρνηση ενότητας για να βγει από το αδιέξοδο που βρισκόταν το Ισραήλ, με συνεχείς εκλογικές διαδικασίες επί ενάμιση χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.