ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Επικοινωνία Σ.Μπερλουσκόνι με Α.Ταγιάνι και Μ.Σαλβίνι

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ιταλία: Επικοινωνία Σ.Μπερλουσκόνι με Α.Ταγιάνι και Μ.Σαλβίνι

Η κλινική εικόνα του προέδρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται να βελτιώνεται αργά αλλά προοδευτικά.

Οι θεραπείες και η παρακολούθηση των λειτουργιών των οργάνων συνεχίζονται” αναφέρει την Παρασκευή το ανακοινωθέν του νοσοκομείου San Raffaele στο Μιλάνο.

Ο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο San Raffaele στο, αλλά όχι πια στη μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία βρισκόταν από τις 5 Απριλίου μετά από πνευμονία, μια επιπλοκή που προέκυψε από την εξασθένιση του οργανισμού του λόγω της χρόνιας λευχαιμίας. «Θέλει πολύ να επιστρέψει», είπε ο Αντόνιο Ταγιάνι στέλεχος του κόμματος του Μπερλουσκόνι.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών ελπίζει ότι ο ‘’καβαλιέρε’ θα μπορέσει να μιλήσει στη μεγάλη συγκέντρωση του κόμματός του Forza Italia στο Μιλάνο στις 5 και 6 Μαΐου”. Όμως, πρόσθεσε, ‘’καλό είναι να φροντίζει τον εαυτό του για να αναρρώνει πλήρως’’.

Από την πτέρυγα του νοσοκομείου όπου βρίσκεται, ο Μπερλουσκόνι ενημερώνεται για τα βήματα του κόμματος και των κυβερνητικών εταίρων του.

Τις τελευταίες ώρες είχε τηλεφωνήματα με Ταγιάνι και Σαλβίνι. “Ήμουν έτοιμος να μπω στο Βατικανό για μια συνάντηση για το ιωβηλαίο και έλαβα το τηλεφώνημα. Τον άκουσα με δυνατή φωνή ” σχολίασε ξανά ο Ταγιάνι Και ο Σαλβίνι κάνει λόγο για μια υπέροχη έκπληξη: “Τι ωραία που σε ακούω ” ήταν τα λόγια του αρχηγού της Λίγκας και υπουργού Εσωτερικών. Ένα τηλεφώνημα λίγων λεπτών, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα αστείο για τον επόμενο γύρο της ομάδα του Μπερλουσκόνι Μίλαν στο Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και σήμερα Παρασκευή, το νοσοκομείο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ομίλου Mediaset Φεντέλε Κονφαλονιέρι, ο οποίος επισκέπτεται ανελλιπώς τον Μπερλουσκόνι. Όπως ο Πάολο Μπερλουσκόνι, ο αδερφός του  “καβαλιέρε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.