ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ιταλία: «Όχι» από Μπερλουσκόνι και Σαλβίνι στη συνέχιση της κυβερνητικής συνεργασίας με τα «Πέντε Αστέρια»

Τους θεωρούν πλέον αναξιόπιστους, καθώς εξαιτίας των ενεργειών τους τέθηκε σε κίνδυνο η πολιτική σταθερότητα της χώρας

Ιταλία: «Όχι» από Μπερλουσκόνι και Σαλβίνι στη συνέχιση της κυβερνητικής συνεργασίας με τα «Πέντε Αστέρια»

Μετά τη συνάντησή τους σήμερα στην Σαρδηνία, ο ηγέτης της Φόρτσα Ιτάλια Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, απέκλεισαν κάθε δυνατότητα συνέχισης της κυβερνητικής συνεργασίας με τα Πέντε Αστέρια.

Σε κοινό τους ανακοινωθέν υπογράμμισαν ότι οι “πεντάστεροι” είναι αφερέγγυοι και ότι η συμμετοχή της ιταλικής κεντροδεξιάς στην κυβέρνηση Ντράγκι μπορεί να συνεχιστεί μόνον υπό την προϋπόθεση να αποκλειστεί από την κυβερνητική αυτή συμμαχία το κίνημα που ίδρυσε ο Μπέπε Γκρίλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους περισσότερους πολιτικούς αναλυτές, η θέση αυτή της ιταλικής κεντροδεξιάς, αυξάνει τις πιθανότητες οριστικής και αμετάκλητης παραίτησης του Ντράγκι από την πρωθυπουργία και προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών, πιθανώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.