ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Στην Αλγερία ο Μάριο Ντράγκι – Υπέγραψε συμφωνία για εισαγωγή φυσικού αερίου

Η Ιταλία αναζητεί νέους προμηθευτές για την απεξάρτηση από τη Ρωσία

Ιταλία: Στην Αλγερία ο Μάριο Ντράγκι – Υπέγραψε συμφωνία για εισαγωγή φυσικού αερίου

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, δήλωσε σήμερα Δευτέρα πώς η χώρα του, υπέγραψε συμφωνία για την αύξηση των εισαγωγών φυσικού αερίου από την Αλγερία.

Ο Μάριο Ντράγκι επισκέφθηκε το Αλγέρι με το ενεργειακό να αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης με την ηγεσία της βορειοαφρικανικής χώρας.

«Σήμερα υπογράφτηκε συμφωνία της Ιταλικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων ΕΝΙ με την αλγερινή Sonatrach για να αυξήσουμε τις εισαγωγές μας σε φυσικό αέριο», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Παράλληλα, όπως τόνισε, η συνεργασία των δύο χωρών θα επεκταθεί στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στο πράσινο υδρογόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αμέσως μετά την εισβολή στην Ουκρανία, είχα ανακοινώσει ότι η Ιταλία θα έκανε κινήσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα με στόχο τη μείωση της εξάρτησης από το ρωσικό φυσικό αέριο. Οι σημερινές συμφωνίες αποτελούν σημαντική απάντηση σε αυτό τον στρατηγικό στόχο, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες. Η κυβέρνησή μου θέλει να υπερασπίσει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις από τις συνέπειες του πολέμου», δήλωσε ο Ντράγκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.