ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλός ΥΠΕΞ: «Τον Ιανουάριο θα διοργανώσουμε διάσκεψη για τα Βαλκάνια»

«Υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο Κόσοβο και στη Σερβία»

Ιταλός ΥΠΕΞ: «Τον Ιανουάριο θα διοργανώσουμε διάσκεψη για τα Βαλκάνια»

«Τον Ιανουάριο θα οργανώσουμε, στην Τεργέστη, ένα είδος διάσκεψης για τα Βαλκάνια, για την προετοιμασία μιας σειράς πολιτικών πρωτοβουλιών», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι.

Υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο Κόσοβο και στη Σερβία, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε την επιδείνωση της κατάστασης. Στα σύνορα υπάρχουν χίλιοι Ιταλοί στρατιώτες οι οποίοι εγγυώνται την ειρήνη και την σταθερότητα και τυχαίνουν θετικής αντιμετώπισης τόσο από τους Σέρβους, όσο και από τους Κοσοβάρους“, πρόσθεσε ο Ταγιάνι, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχήθηκε, τέλος, να επιταχυνθεί η πορεία των βαλκανικών χωρών που είναι υποψήφιες προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.