Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

Κ.Χάρις: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να θέσω ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος»

«Δεν έχω τελειώσει»

Κ.Χάρις: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να θέσω ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος»

Η πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, δήλωσε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος στις επόμενες εκλογές.

«Δεν έχω τελειώσει», είπε στο BBC το Σάββατο, προσθέτοντας ότι είναι «πιθανό» να γίνει πρόεδρος κάποια στιγμή.

«Έχω ζήσει όλη μου τη ζωή με σκοπό την υπηρεσία και αυτό είναι βαθιά μέσα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Χάρις έχασε τις εκλογές του 2024 από τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την αποχώρηση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν από τη μάχη μόλις 107 ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση. Στο βιβλίο της για την προεκλογική της εκστρατεία, με τίτλο «107 Ημέρες», είχε υποδείξει ότι δεν σκοπεύει να διεκδικήσει υψηλό αξίωμα στο άμεσο μέλλον.

Ωστόσο, η Χάρις ανέφερε στο BBC ότι οι ανιψιές της θα δουν μία γυναίκα πρόεδρο «στη διάρκεια της ζωής τους σίγουρα», και όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να είναι αυτή, απάντησε: «Πιθανότατα».

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που την δείχνουν ως αουτσάιντερ στις πιθανές προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος, η Χάρις απάντησε: «Υπάρχουν όλες οι δημοσκοπήσεις που θα σας πουν διάφορα πράγματα. Δεν έχω ποτέ ακούσει τις δημοσκοπήσεις». «Σίγουρα δεν θα καθόμουν εδώ», πρόσθεσε.

Τον Ιούλιο, η Χάρις απέκλεισε την υποψηφιότητά της για κυβερνήτης της Καλιφόρνια το 2026, για να αντικαταστήσει τον Γκάβιν Νιούσομ, δηλώνοντας ότι «μετά από βαθιά σκέψη, αποφάσισα ότι δεν θα κατέβω για Κυβερνήτης στις επόμενες εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.